ISO 9001:2015
Сучаснi засоби вимiрювальної технiки
 

Новини

Влітку 2010 р. успішно пройшли державні контрольні випробування продукції, що випускається фірмою Bilanciai, Італія, та фірмою EHP-Wagetechnik, Німеччина.

3 листопада 2010 р.

На підставі позитивних результатів державних контрольних випробувань, проведених ДП «Харківстандартметрологія», фірми Bilanciai і EHP-Wagetechnik підтвердили метрологічні характеристики продукції, що випускається ними:
- перетворювачі ваговимірювальні вторинні D70 ..., D400 ..., D410 ..., D800 ..., датчики ваговимірювальні тензорезисторні на стиснення CPD і CPR (Італія);
- ваги кранові електронні KGY ... / KGW ..., LDN ... / LD ..., LKe ... / LK ..., датчики ваговимірювальні тензорезисторні на стиснення BR & hellip ; (Німеччина).
При цьому були внесені до держреєстру ЗВТ Україна:
- нові модифікації перетворювачів ваговимірювальних вторинних - D1050 ..., DD1050 ..., що відрізняються великою кількістю функцій, конструкцією, кількістю датчиків, що підключаються;
- нові модифікації датчиків ваговимірювальних тензорезисторних на стиск - CPD-M, CPR-M, що відрізняються конструкцією, зовнішнім захистом, захистом від обертання;
- нові виконання ваг кранових електронних KGY ... / KGW ..., LDN ... / LD ..., LKe ... / LK ..., що відрізняються за найбільшій межі зважування, конструкції, наявності функції багатосмугових зважування, а також можливістю працювати в якості Master-Slave системи (для зважування довгих і великогабаритних вантажів).

Підтверджено відповідність технічних і метрологічних характеристик вище зазначених ваг вимогам чинного в Україні ДСТУ EN 45501:2007 «Прилад неавтоматічні зважувальні. Загальні технічні Вимоги та методи міцністю (EN 45501:1992, IDT) ».
Для всієї продукції, крім датчиків ваговимірювальних тензорезисторних на стиск BR ..., в номерах держреєстру змінився рік «07» на «10». Для датчиків BR ... номер в реєстрі залишився тим самим - У2510-07.