ISO 9001:2015
Сучаснi засоби вимiрювальної технiки
 

Новини

Вагонні ваги КОДА-В і електронні долішні CERTUS HERCULES успішно пройшли сертифікацію в Системі УкрСЕПРО

27 травня 2011 р.

У травні цього року ваги для статичного зважування вагонні КОДА-В і ваги електронні долішні CERTUS HERCULES успішно пройшли добровільну сертифікацію в Системі УкрСЕПРО, підтвердивши цим відповідність продукції всім вимогам нормативних документів України, які поширюються на дану продукцію. Сертифікація ваг проводилася відповідно до ДСТУ 3413-96 «Система сертифікації УкрСЕПРО. Порядок проведення сертифікації продукції».

За позитивними результатами сертифікації акредитованим органом з сертифікації були видані сертифікати відповідності УкрСЕПРО:

- № UA1.007.0065268-11 (для КОДА-В),

- № UA1.007.0065269-11 (для CERTUS HERCULES),

і УА ТОВ Фірма «КОДА» отримала право використовувати національний знак відповідності УкрСЕПРО для вагонних ваг КОДА-В і електронних долішніх ваг CERTUS HERCULES.

Для України сертифікат відповідності УкрСЕПРО - це власний стандарт якості продукції, що прирівнюється по авторитетності до сертифікації рівня виробництва                 ISO 9000 для західних країн, але є абсолютно самостійним документом. Якщо в сертифікацію ISO входить контроль над системою якості виробництва продукції, то сертифікат УкрСЕПРО запевняє якість кінцевого продукту.