ISO 9001:2015
Сучаснi засоби вимiрювальної технiки
 

Новини

Компанія КОДА активно покращує співпрацю з європейсками партнерами

6 липня 2011 р.

У травні 2011 року відбулася зустріч представників компанії Hommel-Etamic (Німеччина).  За доброю традицією захід проходив в рамках однієї з найавторитетніших щорічних метрологічних виставок Control 2011, м.Штуттгарт, Німеччина. На зустрічі була представлена ​​стратегія розвитку компанії на найближчі 10 років, а також сформульовано ключове завдання: збереження провідних позицій серед виробників систем для контролю шорсткості і повного аналізу форми поверхні виробів у різних галузях виробництва. Зростання промислового виробництва в 2010 році також дозволило компанії Хоммель-Етамік зайняти лідируючі позиції з продажу спеціалізованих вимірювальних систем для комплексного аналізу геометрії деталей двигунів; кругломіри і профілометри виробництва Хоммель-Етамік вже більше 20 років не мають аналогів на ринку.

В рамках виставки Контрол-2011 компанія представила ряд новинок, найочікуванішою з яких стала система HommelTester W5, що замінила всесвітньо відому модель профілометра HommelTester T500, яка випускалася до цього понад 20 років. З усіма новинками, представленими на виставці, ви можете ознайомитися в документі Новинки 2011. Це та інше обладнання виробництва Hommel-Etamic можна придбати у нашій компанії, яка є вповноваженим представником Hommel-Etamic на території України.

 Компанія «КОДА» спільно з представниками концерну Hexagon Metrology (віце-президентом концерну паном Марко Пеліссеро, генеральним директором представництва концерну в Польщі паном Вітольдом Семеняка) за підтримки компанії Galika AG (Швейцарія) провела зустріч представників ключових підприємств гірничого машинобудування України з польськими колегами із заводів концерну FIAT і Catterpillar. Зустріч була організована з метою ознайомлення з досвідом застосування координатно-вимірювальних машин та іншого сучасного метрологічного обладнання Hexagon Metrology лідерами автомобілебудування і виробником комплектуючих для підйомно-транспортних машин в Польщі. Обговорювалися питання організації виробництва та відділу технічного контролю, а також функціонування системи управління якістю. 

Нагадаємо, що концерн Hexagon Metrology є найбільшим у світі виробником метрологічного обладнання (КВМ, лазерних трекерів, координатно-вимірювальних рук і т.д.).

У травні УА ТОВ Фірма «КОДА» спільно з компанією Hexagon Metrology DEA (м. Турин, Італія) провели ознайомлення з виробничим циклом координатно-вимірювальних машин (КВМ) для ключових замовників даних систем в Україні. 

У 1963 році компанія DEA вперше в світі розробила і запатентувала вимірювальну систему для тривимірного контролю геометрії  деталей і з тих пір є лідером виробництва і продажів координатно-вимірювальних машин для різних галузей промисловості. Лінія КВМ компанії Hexagon Metrology в даний час являє собою широку гаму машин: від невеликих портальних до великогабаритних мостових, а також серію консольних КВМ для автомобілебудування. Компанія DEA продемонструвала новинки 2011 року: цехові КВМ лінійки Global Silver Edition, нові розробки по програмному забезпеченню PC-DMIS.