ISO 9001:2015
Сучаснi засоби вимiрювальної технiки
 

Новини

Зернова індустрія 2013

30 травня 2013 р.

24 травня в Одесі завершила свою роботу XII Міжнародна конференція «Зернова індустрія-2013: переробка, нові ринки, інновації», організаторами якої виступили ІА «АПК-Інформ» та журнал «Зберігання та переробка зерна». Генеральним спонсором виступила ДП «Зернова столиця». Спонсор - компанія FOSS. Підтримку заходу надали USAID Проект Агроінвест та громадське об`єднання «Борошномельний союз України».

Захід, що завершував програму Зернових днів в Одесі, зібрав близько 100 учасників, що представляють більше 70 компаній з 12 країн світу, в числі яких провідні виробники борошна, круп та комбікормів, представники елеваторів, агрохолдингів, великих і середніх сільгоспвиробників, трейдерів, державних структур, галузевих організацій та багато інших.



Компанія «КОДА», в особі начальника Департаменту індустріальних зважуючих систем Бикова Анатолія Васильовича, виступила з доповіддю на тему: «Цифрова вагова система - гарантія високої точності зважування та захисту від несанкціонованого втручання».

Ми представили сучасну лінійку промислових (автомобільних, вагонних) ваг «КОДА МАКСИМА» на надійних  цифрових тензодатчиках С5 та С6 та нашу розробку  «ФОРПОСТ» (систему управління, контролю та обліку транспортних та товарних потоків), а у ході дискусії поділились практичним досвідом запобігання та вирішення проблем, пов`язаних з експлуатацією електронних автомобільних ваг на аналогових тензодатчиках.