ISO 9001:2015
Сучаснi засоби вимiрювальної технiки
 

Новини

Новинка в лінійці профілометрів Hommel Tester 2013 року- HOMMEL-ETAMIC W10 та W20.

23 вересня 2013 р.

Оновлення лінійки профілометрів  Hommel Tester (Jenoptik Industrial Metrology Hommel-Etamic, Німеччина). Новинка 2013 року - HOMMEL-ETAMIC W10 та W20.

Компанія КОДА - офіційний ексклюзивний представник компанії Jenoptik Industrial Metrology (Німеччина) на території України - представляє нашим партнерам нові моделі профілометрів (прилад для вимірювання шорсткості, хвилястості та контролю контура обробленої поверхні). Слідом за моделлю HOMMEL-ETAMIC W5 (котра змінила у 2011 році бестселер Hommel-Tester T500) на ринок вимірювальної техніки виходять дві моделі профілометрів HOMMEL-ETAMIC W10 та W20, котрі стали оновленням для пристроїв Hommel-Tester T1000 basic та Hommel-Tester T1000 wave.

Пристрої застарілих моделей будуть підтримуватися у поставці запасних частин не менше 10 років. Продаж нових моделей на території Східної Європи та України розпочато з вересня 2013 року.

Зауважимо, що нові пристрої зберегли кращі конструктивні особливості та суттєво перевершили конкурентів за ціною, технічним іноваціям та функціональністю. Так у новому W20 було застосовано кращі технології приладобудування: застосовано бездротовий зв`язок вимірювального модуля та вимірювальної станції, живлення пристрою здійснюють вбудовані акумулятори останнього покоління, математичне метрологічне забезпечення включає усі зміни в стандартах, пов`язані з характеристиками шорсткості та хвилястості. Модифікація щупів не змінилась - з новими пристроями покупець зможе використовувати щупи профілометрів попередньої серії. Вартість пристроїв нової лінійки нижча за прилади T1000 та T1000 wave не менше ніж на 10%.

Маємо надію, що нові пристрої завоюють прихильність замовників, як це зробила модель W5.

З повними технічними характеристиками ви можете ознайомитися на нашому сайті або безпосередньо з нашими менеджерами.

Профілометри W5 завжди є на нашому складі. Нові модели будуть представлені нашою компанією на найближчиших осінніх виставках.