ISO 9001:2015
Сучаснi засоби вимiрювальної технiки
 

Новини

Запрошуємо Вас відвідати стенд компанії на 14-му Міжнародному промисловому форумі

12 жовтня 2015 р.

Компанія КОДА, один з провідних постачальників контрольно-вимірювального обладнання на ринку України, запрошує відвідати наш стенд на 14-му Міжнародному промисловому форумі, який відбудеться з 24 листопада по 27 листопада 2015 року у МВЦ, м. Київ, за адресою Броварський пр-т, 15.

На виставковому стенді компанії КОДА до Вашої уваги буде представлено широкий асортимент вагового обладнання для найрізноманітніших виробничих потреб: автомобільних, вагонних, кранових ваг; обладнання для вимірювання та сигналізації рівня речовин фірми VEGA (Німеччина); обладнання для вимірювання тиску та температури фірми WIKA (Німеччина); метрологічне обладнання  для вимірювання лінійно-кутових величин та комплектуючі до них, обладнання для 3D сканування.

На нашому стенді Ви можете ознайомитися з оновленою моделлю вологозахищених ваг торгової марки CERTUS серії BASE CBCв для експлуатації в умовах високої запиленості та вологості.

Ви також побачите у роботі портативну координатно-вимірювальну машину Hexagon Metrology ROMER Absolute Arm, ПЗ Polyworks та PC-DMIS, оціните можливості профілометрів-профілографів Jenoptik Industrial Metrology Germany, систем Renishaw для станков та КВМ, включно з унікальною системою калібрування станків з ЧПК – Ballbar QC-20W.