ISO 9001:2015
Сучаснi засоби вимiрювальної технiки
 

Новини

Нова багатофункціональна система лазерного слідкування Leica AT403, що встановлює новий стандарт мобільності, простоти, міцної конструкції і ефективності вимірювань

5 квітня 2017 р.

Aбсолютний трекер Leica AT403 від Hexagon Manufacturing Intelligence - це автономна вимірювальна система в компактному і зручному корпусі, універсальне портативне рішення для метрологічних завдань.

Трекер Leica AT403 - це мобільний набір недорогих інновацій, який не має аналогів в області портативних вимірів. Трекер дозволяє проводити вимірювання з дуже високою швидкістю, дуже простий в експлуатації і має міцну конструкцію.

У трекері Leica AT403 реалізована процедура більш прискореного процесу дискретних і безперервних процесів вимірювань. Додана Wi-Fi точка доступу, і можливість «гарячої» заміни акумуляторів. Конструкція корпусу має ступінь захисту IP54, що дозволяє застосовувати трекер практично у будь-яких умовах. Розрахований на експлуатацію в діапазоні температур від -15 до +45 ºС, має вбудовану систему екологічного моніторингу.