ISO 9001:2015
Сучаснi засоби вимiрювальної технiки
 

Новини

Міжнародна спеціалізована виставка

21 квітня 2017 р.

Компанія КОДА запрошує відвідати наш стенд на 25й Міжнародній спеціалізованій виставці"Машинобудування. Металургія - 2017" і "Литво - 2017", яка відбудеться з 23 по 25 травня 2017 року у м. Запоріжжя, вул. Перемоги, 70-б (ВЦ "Козак-Палац")

 

 

 

 

 

На виставковому стенді компанії KOДA Вашій увазі будуть представлені:

  1. Широкий спектр вагового обладнання: лабораторні, торгові, товарні, платформні, автомобільні, вагонні ваги та інші промислові системи для зважування і дозування; тензометричні датчики сили, вагові термінали.
  2. Кранові ваги для важких промислових умов лідера світового ринку виробництва кранових ваг ЕНР (Німеччина).
  3. Устаткування для вимірювання та сигналізації рівня речовин фірми VEGA (Німеччина), яке може застосовуватися для роботи з речовинами практично з будь-якими характеристиками, в тому числі агресивними, що прилипають, пінливими, пилять, вибухонебезпечними, абразивними, а також в харчовій і фармацевтичній промисловості.
  4. Устаткування для вимірювання тиску і температури фірми WIKA (Німеччина). Манометри і термометри, електронні перетворювачі тиску і температури, каліброване обладнання.
  5. Устаткування Renishaw (Великобританія): вимірювальні системи для діагностики, оцінки точностних і експлуатаційних характеристик, калібрування металорізальних верстатів і координатно-вимірювальних машин (КІМ); контактні датчики і вимірювальні головки для КІМ; системи сканування і дигіталізації; датчики для вимірювання і налагодження інструменту на верстатах; вимірювальні щупи і приналежності для датчиків Renishaw; системи вимірювання переміщень, для контролю лінійного, кутового і планарного позиціонування.
  6. Інструмент Hexagon Metrology TESA (Швейцарія) і Hexagon Metrology STANDARD GAGE: штангенциркулі, мікрометри, нутроміри, індикаторні головки та ін.
  7. Прилади контролю шорсткості, хвилястості, мікро- і макропрофіля фірми Jenoptik Industrial Metrology Germany Gmbh (Німеччина).
  8. Обладнання для 3D-сканування: датчики і сканери Riftek, сканери білого світла ARTEC.
  9. Координатно-вимірювальні машини Hexagon Metrology: КІМ ROMER Absolute Arm 7325 з програмним забезпеченням PC-DMIS і POLYWORKS.

Додаткова інформація за телефонами (057) 714 26 54, 717 96 48.

Контактні особи: Іван Радюк, Віталій Бочаров.