ISO 9001:2015
Сучаснi засоби вимiрювальної технiки
 

Новини

Нова лінійка медичних ваг CERTUS® Medical

22 грудня 2017 р.

Медичні ваги CERTUS® Medical представлені чотирма моделями - СММ, СММр, СМВ, СМВр.

Ваги поставляються повіреними (з двома метрологічними сертифікатами) і з медичним сертифікатом.

Медичні персональні ваги СММ призначені для зважування людей в медичних установах, спортивних клубах, санаторіях, в домашніх умовах.

Медичні ваги СМВ призначені для зважування новонароджених, грудних дітей, дітей в медичних установах педіатричного профілю, в яслах і дитячих садках.

Кожна модель поставляється в двох варіантах - зі зростоміром і без зростоміра.

Ваги CERTUS® Medical відповідають усім вимогам законодавства України до засобів вимірювання, що застосовуються в медичній практиці:

Ваги призначені для застосування в сфері законодавчо регульованої метрології тому успішно пройшли випробування і сертифікацію в Україні на відповідність державним стандартам ДСТУ EN 45501, ДСТУ ГОСТ OIML R 76-1 і технічному регламенту неавтоматичних зважувальних пристроїв в органі з сертифікації і оцінки відповідності «Метрологія» ННЦ «Інститут метрології».

2. Ваги пройшли оцінку відповідності Технічному регламенту медичних виробів в органі по сертифікації та оцінки відповідності ДП "Харківстандартметрологія" і допускаються до офіційного застосування в медичних установах. Медичні електронні ваги CERTUS® Medical є виробами класу I з функцією вимірювання.

Ваги CERTUS® Medical серійно виготовляються фірмою TScale Electronics Mfg. (Kunshan) Co. з 2012 року. Крім українських сертифікатів, ваги мають міжнародне визнання і імпортуються в Німеччину, США, Таїланд, Австралію, Філіппіни, Перу.

Ознайомитися з детальними характеристиками ваг, Ви можете за посиланнями:

1. Вага персональна зі зростоміром СММр.

2. Вага персональна без зростоміра СММ.

3. Ваги для новонароджених зі зростоміром СМВр.

4. Ваги для новонароджених без зростоміра СМВ.