ISO 9001:2015
Сучаснi засоби вимiрювальної технiки
 

Новини

КОДА запрошує Вас відвідати наш стенд на виставці «ОЛІЙНО ЖИРОВА ІНДУСТРІЯ 2018»

18 вересня 2018 р.

Компанія КОДА, один з провідних постачальників контрольно-вимірювального обладнання на ринку України, має честь запросити Вас і Ваших співробітників відвідати наш стенд №А29 на виставці «ОЛІЙНО ЖИРОВА ІНДУСТРІЯ 2018».

На виставковому стенді компанії KOДA Вашій увазі будуть представлені:

  1. Обладнання для вимірювання і сигналізації рівня речовин фірми VEGA (Німеччина) – визнаного лідера в розробці і виробництві рівнемірів та сигналізаторів рівня для будь-яких видів сипких продуктів і рідин, а також датчиків тиску і обладнання для інтеграції в промислові контролюючі та управляючі системи.
  2. Витратоміри та ротаметри фірми ASA s.r.l. (Італія) для вимірювання витрати різних типів рідин і газів, що передаються по трубах як великих, так і малих діаметрів.
  3. Обладнання для вимірювання тиску і температури фірми WIKA (Німеччина) – всесвітньо відомого виробника механічних манометрів і термометрів, електронних датчиків тиску і температури, приладів для випробування, повірки та калібрування.
  4. Широкий спектр вагового обладнання: автомобільні ваги, вагонні ваги для зважування в статиці та динаміці, бункерні ваги, дозатори, платформні ваги, комплекти для модернізації існуючих механічних та електронних платформних або бункерних ваг, спеціальні вагові системи.
  5. Програмне забезпечення для автоматизації та обліку різноманітних процесів зважування, запобігання впливу людського фактору та зловживань.