ISO 9001:2015
Сучаснi засоби вимiрювальної технiки
 

Новини

Рука ABSOLUTE ARM нової моделі 2019 року вже в Україні!

14 лютого 2019 р.

Раді повідомити, що в нашому навчально-виставковому центрі «Синергія», створеним УА ТОВ Фірма «КОДА» на базі НТУ «ХПІ», тепер доступна для демонстрації та ознайомлення координатно-вимірювальна рука ABSOLUTE ARM нової моделі 2019 року - Absolute Arm 7-axis 8325.

Рука обладнана лазерним сканером найсучаснішої конструкції з неймовірною точністю, експлуатаційними та швидкісними характеристиками. Конструкція руки зазнала безліч змін, які виводять ергономіку, довговічність та точність приладу на якісно новий рівень, а для досягнення максимальної зручності оператора кардинально перероблено кріплення лазерного сканера, щупів, змінений механізм компенсації ваги та інерції приладу. Портативний кольоровий дисплей і додаткові органи управління забезпечують повний контроль за станом приладу без необхідності спостерігати монітор робочої станції.

Запрошуємо Вас ознайомитися з останнім словом техніки в галузі метрології і розмірного контролю на виробництві у нашому навчально навчально-виставковому центрі «Синергія», розташованому за адресою: Харків, вулиця Кирпичова, 22.